• Osoite: Isosompintie 10, 62200 Kauhava
  • Puhelin: +358 (0) 407491886

Yritys

Jauhemaalauskumppanisi parhaisiin tuloksiin

Tarinamme

Kolmannen sukupolven metallialan yrittäjät veljekset Mikko ja Jukka Lehtinen halusivat tuoda yhdessä ystävänsä Jouni Nesteen kanssa laadukkaan jauhemaalauspalvelun Pohjanmaalle. Jouni on jo yli 30 vuotta menestyksellisesti harjoittanut jauhemaalausta Pirkanmaalla. Tavoitteena toiminnassa oli tuoda sama laadukas palvelukonsepti Pohjanmaalle.

Ensimmäisen manuaalilinjan hankintapäätös tehtiin vuoden 2018 lopulla ja tilat toiminnalle löytyivät Alahärmästä. Vuoden 2019 kesällä jauhemaalauslinjasto asennettiin sekä otettiin käyttöön ja yritys aloitti toimintansa.

Toiminta kasvoi ja tarjottavia palveluja laajennettiin pienemmillä investoinneilla. Vuoden 2022 aikana ystävykset kuitenkin huomasivat, että toimintaa tulisi laajentaa, jotta voisi vastata kasvaneeseen kysyntään. Tätä varten yrityksen tulisi etsiä uudet tilat ja määritellä tarpeet uudelle automaattilinjastolle.

Vuoden 2023 alussa muutettiin nykyisiin toimitiloihin Kauhavalle ja tehtiin päätös automaattilinjaston hankinnasta. Kesällä 2023 linjasto saatiin asennettua ennätysnopeasti ja todella laadukkaasti. Syksyn aikana linjastoa on säädetty ja haettu parametreja kohdilleen ja vuosi 2024 alkaakin todella vauhdikkaasti. Uusin linjastomme tehokkuus on viety täysin uudelle tasolle sekä 6-vaiheiseen esikäsittelyyn on panostettu todella paljon sekä laadun että ympäristöystävällisyyden osalta. Vanhalla linjastolla pinnoitamme edelleen suurempia ja monimutkaisempia kokonaisuuksia

Welcome banner Image

Missiomme on tarjota asiakkaille laaja-alaisesti laadukkaita pinnoituspalveluja.

Footer Logo

Missio

Asiakkaat voivat luottaa siihen, että laatu on virheetöntä ja toimitus nopeaa. Kehitämme alaa eteenpäin ja panostamme teknologiaan Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen sekä mahdollisuuteen kehittyä Teemme töitä aidosti ja kunnioitamme arvojamme
  • Ketterä laadukkaan palvelun edelläkävijä
  • Haluttu ja merkityksellinen työpaikka
  • Vastuullinen yritys

Laatu ja ympäristöpolitiikka

Ympäristö- ja laatupolitiikkamme kulmakivenä on kestävän kehityksen periaatteisiin pohjautuva arvomaailma huomioiden ekologisen taloudellisen ja sosiaalisen toimintaympäristön. Nämä osa-alueet asettavat mittarit yrityksemme johtamisen ja seurannan tueksi.

Parannamme jatkuvasti prosessejamme taataksemme laadukkaan ja ympäristöystävällisen palvelun ja turvallisen työskentely-ympäristön. Olennaisena osana jatkuvassa kehityksessä on henkilökuntamme koulutus ja ymmärrys yrityksemme toiminnan tavoitteista ja toiminnan vaikutuksesta laatuun, turvallisuuteen ja ympäristöön.

Sitoudumme noudattamaan Suomen lakeja ja asetuksia ja muita määräyksiä. Asiakaslähtöisen toimintamme lähtökohtana on huomioida ja noudattaa asiakkaidemme vaatimuksia. Toiminnallamme varmistamme asiakkaalle virheettömän ja toimitusvarman palvelun.

Ympäristöohjelmassamme kiertotalous on osana arkeamme. Omalla toiminnallamme pyrimme minimoimaan jätteen syntymisen ja maksimoimaan kierrätysasteen. Laadukkaalla pinnoituspalvelullamme varmistamme pitkän elinkaaren asiakkaan tuotteellemme. Suosimme kotimaisia toimittajia ja lähellä tuotettuja palveluja aina kun mahdollista. Edellytämme myös toimittajiltamme vastaavaa vastuullista toimintaa. Lisäksi pidämme konekantamme nykyaikaisena ja energiatehokkaana sekä suosimme päästötöntä energiaa. Näillä toimilla pystymme varmistamaan, että toiminnastamme syntyvä hiilijalanjälki on mahdollisimman pieni.

Olemme sitoutuneet noudattamaan ISO 9001 ja ISO 14001 standardien vaatimuksia koko toiminnassamme.

Welcome banner Image

Mikko Lehtinen, Toimitusjohtaja